Бяхме потърсени с молба, за да вдъхнем нов живот на пространство в офис, обособявайки зона за почивка и зона за хранене. За целта функционално разделихме двете части със завеси, които дават уединение и частична изолация от шума. Същевременно при желание двете помещения да се обединят – завесите се прибират зад декоративни етажерки, създавайки усещането за Open Space.

Мястото за обяд е основния център за социални контакти и комуникация между служителите в един офис. Именно затова искахме да създадем една неформална среда, в която вкусната храна да върви ръка за ръка с приятни разговори. За целта заложихме на живи цветове, много светлина и някои заигравки със стикери с послания.

От изключителна важност за нас беше да дадем възможност за самоизява и на обитателите на пространството – именно затова запазихме графитите, които бяха даденост в зоната за релакс. В зоната за обяд заложихме на стена тип черна дъска, на която всеки може да стави своя отпечатък послание или рисунка.

Резултатът е едно живо, комуникатовно и изпълнено с енергия пространство, в което е лесно човек да се отпусне и да се почувства на мястото си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

изчисти форматаPost comment