Проект за конкурса на Ideal Standard „Баня на годината”

Семпли и изчистени линии, неутрални естествени материали и много светлина са основните характеристики на дизайна, основан на слогана „По-малкото е повече”. Серията на Ideal Standard „Connect Air” със своите елегантни форми се вписва прекрасно в тази концепция и допринася за желаната атмосфера.

Проектирахме пространството така, че въпреки неговата свързаност със спалнята, да има обособени кътове с повече лично пространство.

Зоната за мивките заема централно място, а в най-светлата част на помещението между два големи прозореца с гледка към иглолистна гора, се намира ваната – кътче за релакс. Душ кабината е с достатъчно големи размери, а за пълен комфорт добавихме към нея и пейка.

Тоалетната и бидето заемат най-уединеното място като от спалнята ги отделя непрозрачно матирано стъкло.

Концепция за „Open space”пространство, в което интериор и екстериор се сливат в една хармонична среда, а банята се явява основно място за релакс , връзка с природата и със самите себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

изчисти форматаPost comment