When classic cosiness meets modern design

Interior design project: Quattro Studio

A house situated in small village near Burgas (a seaside city in Bulgaria) with a seasonal usage. The family spends there their summer holidays capturing positive thoughts and moments of happiness.

On the first floor are situated the kitchen, living room and dining area in a large common space. The cold grey-blue gamma is in contrast with the worm tones of wood. The big dining oak table takes central place in the room and provides the opportunity to have a lot of friends and family around.

In the master bedroom which is situated on the second floor, we used harmonious gamma which meets its function. The style is modern with shades of classic chic.

In the kids rooms we used colorful accents adhering the customer’s requirement of more space and less furniture. Of course we took into consideration their little owners opinion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment